maanantai 16. heinäkuuta 2012

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Taas kuvia perheen pienimmästä, isommat lapset kun juoksee kameraa karkuun. Kesälomareissu varattu, suuntana Stockholm ja Helsinki! Matka taittuu maalla, ilmassa ja vedessä, ilman omaa autoa. Suositelkaas kivoja shoppailupaikkoja. ;) Mies lupas viedä mut loppuvuodesta Köpikseen, ettei mulle tule ihan paha mieli. Se kun oli se mun 1. vaihtoehto.

3 kommenttia:

  1. Söpö Linnea♥
    Niin se köpis olis ollu mulla kans ykkösenä mut mennää vasta sitten kaksin kun oon takas työ elämässä.
    Lähdetään maanantaina poikien kanssa Tukholmaan.Ollaan hotellissa yötä.
    Onhan se kivaa naperoille päästä laivalle.
    Mä kans kaipailisin jotain vinkkejä shoppailu paikkoihin.Viimeks en ehtiny käydä kun Desingtorgetilla.Jos sulla jotain tulee mieleen vinkkaa mulle kans:)

    VastaaPoista
  2. Hei mulla olisi muutamia shoppailuvinkkejä:-)
    Tukholmassa kannattaa katsastaa ainakin Lagerhaus, Granit ja onkohan se yksi Stockhome (tms.).
    Sitten Helsinkiin: Moko ja Loftis Eirassa Perämiehenkadulla. Kauppatorilla myydään designpääkaupunkivuoden kunniaksi suomalaisten suunnittelijoiden tuotteita Finnish Design Market-alueella.
    Ja sitten täältä omilta kotikulmilta pitää mainita tuo Arabia-keskus, mistä löytyy Pentikin, Iittalan ja Finlaysonin tehtaanmyymälät (samalla, jos tänne suunnalle aiotte, niin kannattaa varata lauantai-brunssi Dylanista, suosittelen!, siis jos ootte Helsingissä lauantaina:-)).

    VastaaPoista
  3. Kiitos shoppailuvinkeistä! :) Ei valitettavasti satuta lauantaille Helsinkiin..

    VastaaPoista