perjantai 10. elokuuta 2012

Bolig Magasinet

http://boligmagasinet.dk/ Tietääkö kukaan saako tätä lehteä tilattua Suomeen/Ruotsiin? Olisi erittäin kiinnostava lehti, ostin toisiksi uusimman numeron Tukholmasta ja vaikutti olevan mun juttu! :)

6 kommenttia:

  1. Laitoin kyselyä sinne.Katotaa tuleeko vastausta.

    VastaaPoista
  2. ps. Onx sulle tullut Bolig livin uus numero jo?
    Lähettivät mulle viime numeron mut sitä edellistä ei.Onnex Anri toi mulle sen tanskasta.
    Laitoin sinne monta meiliä mut tuntu ettei edes jotenki halunneet ymmärtää yhtää mitää.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Sannu kun jaksoit nähdä vaivaa. :) Mulla ei käynyt mielessäkään laittaa heille suoraan viestiä.
    En ole vielä saanut uusinta Bolig Liv-lehteä. Eiköhän se ensi viikolla ilmesty jos ei tule ongelmia. Mullakin kohta vuoden lehti tullut, toivottavasti ei ehdi tulla mullekkin taukoa. Kiva että sait kuitenkin lehden. :) Huonoa asiakaspalvelua tuollainen. :/

    VastaaPoista
  4. Mä joskus kyselin mahdollisuutta tilata jotain toista tanskalaista lehteä Suomeen. Se olisi ollut mahdollista, mutta tosi kallista... Voisin kyllä itsekin tilata jonkun tanskalaisenn/norjalaisen sisustuslehden, tykkään nimittäin niiden tyylistä kans paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tulee nyt ennestään tanskalainen Bolig Liv-lehti. On kyllä huippu kannesta kanteen! Joskus muinoin tuli se norjalainen Vakre Hjem. Ruotsalaisista Family Liv ja Mama on mun suosikkeja. Mamassa mm. muotia lapsille ja äideille, sisustusta ja respetejä.

      Poista
  5. Moikka. Nyt tuli vastaus että lähettävät vaan vuoden satseissa maksettava etukäteen. Boligmagasinet maksaa 986,40 kr, Boligplus 986,40 kr, ja Bo Bedre 1169,40 kr.
    Jää mietintä myssyyn mulla koska aika tyyriitä mun kukkarolle.Mun Bolig liv lehden on omat vanhemmat maksaneet synttäri lahjaksi.
    Kai ne Ruotsiin varmaan on aikalailla samois hinnois.

    VastaaPoista